Om os

Vi styrker jeres bæredygtige profil

Green Volcano er Danmark første bæredygtige hosting- og webvirksomhed. Siden 2007 har vi hjulpet vores kunder med at gøre en positiv forskel både indenfor miljø og det sociale område.

Når vi bruger bæredygtighed som et pejlemærke i vores arbejde betyder det, at vi har fokus på at udvikle produkter, der understøtter en positiv udvikling inden for:

  • Miljø: Vores hosting er drevet af 100% vedvarende energi.
  • Det sociale område: Vi udvikler applikationer og websites, der hjælper udsatte børn og unge.
  • Fri og open source software: Vi støtter aktivt op om brugen og udbredelsen af open source software.

Miljø

Den miljøvenlige hosting i Tyskland er udelukkende drevet af vedvarende energi fra vandkraft.

Ved at lade jeres digitale løsninger blive drevet af vedvarende energi, reducerer I jeres CO2-udledning og støtter IT-sektorens omstilling til grøn energi. Ved at lade jeres website, e-mail og andre digitale løsninger blive drevet af vedvarende energi, reducerer I jeres CO2-udledning og støtter IT-sektorens omstilling til grøn energi.

Green Volcano startede i 2014 med at tilbyde hosting via datacentre i Island, deraf den "Grønne vulkan" :-).

I 2018 flyttede vi til Hetzners datacentre i Tyskland, da vi vurderer, at vi her får en mere stabil og sikker drift samtidig med at vi beholder den vedvarende energiforsyning.

Det sociale område

Vi er stolte af vores partnerskab med Center for Digital Pædagogik (CfDP), som er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for "at skabe nærvær, gennemsigtighed og tryghed for udsatte mennesker gennem pædagogisk brug af digitale medier og ved inklusion."

I samarbejdet med CfDP vedligeholder og udvikler vi en række websites samt CuraChat, som er en rådgivningschat for udsatte børn og unge.

Fri og open source software

Vi støtter aktivt op om brugen og udbredelsen af open source software. Det gør vi, fordi åbenheden omkring softwareudviklingen giver vores brugere den bedste sikkerhed, samt skaber de bedste muligheder for tilpasning. Læs mere.

Kunder

Her er udpluk af vores kunder:

Arkitekt MMA Mette Milling
Center for Digital Pædagogik
Center for Socialfaglig Udvikling
Det Danske Filminstitut
Rethink Event
Sager der Samler
TUBA Danmark
Transcendental Meditation

Kontaktoplysninger

Green Volcano
Skejbygårdsvej 354
8240 Risskov
tlf: 6131 4748
Kontakt via mail - benyt kontaktformularen