Privatlivspolitik

Cookies

Cookies gemmer typisk information om den besøgendes browser, tidspunkt for besøg mv.. Cookies lagres til følgende formål

Forbedring af brugeroplevelsen

Drupal CMS-systemet placerer en eller flere cookies for at optimere visningen af websiderne.

Statistik og målrettet markedsføring

Piwik Web Analytics placerer en cookie. Piwik er et open source analyse-værktøj. Ingen tredjepart har adgang til data.

Google Docs. Trejdepart har adgang til data i anonymiseret form.

Persondata

Hos Green Volcano respekterer vi persondatalovgivningen, og vi arbejder aktivt på at blive klar til også at overholde persondataforordningen (GDPR), der træder i kraft til maj 2018.

Vi behandler følgende typer persondata for vores kunder

TypeUddybning
Almindelige persondata

Navn, adresse på virksomhed, arbejdstelefon, mailadresse

Trafikdata om brug af internettet

FTP-logins

Transaktionsdata

Tidspunkter for køb og betaling af services

Unikke numre på netværksenheder

I forbindelse med overvågning af FTP-adgang og trafik på websites, logges IP-adresser

Opdatering af persondata

Vi opdaterer og sletter løbende de indsamlede data f.eks. gennem rotation af log-filer og automatisk sletning af notifikations-emails, typisk efter 14 dage.

Transaktionsdata beholdes op til 5 år for at overholde lovkrav ang. regnskab.

Samtykke vedrørende behandling af persondata

Når en kunde tegner abonnement, accepterer kunden samtidig de medsendte Generelle betingelser.

Heri samt i Privatlivspolitik og sikkerhed er vores procedurer angående behandling af persondata beskrevet nærmere.

Videregivelse af data til andre aktører

Vi benytter os af Dinero regnskab og vi deler i den forbindelse kundernes navn, email, telefonnummer og transaktionsdata.

Dinero har pligt til at holde oplysningerne fortrolige. De kan dog benytte anonymiseret data til statistiske formål.

Sikkerhed

Vi benytter os af krypterede kommunikationskanaler når vi behandler data, dvs. primært SSH med nøglepar og HTTPS.

Kun betroede medarbejdere har adgang til data.

Udlevering, rettelse og sletning af data

Vores kunder kan få udleveret, rettet eller slettet de persondata, vi har gemt om dem, f.eks. ved henvendelse via kontaktformularen. Kunden kan også gøre indsigelser, hvis kunden mener at persondata ikke behandles korrekt.